Over de praktijk

Praktijk Hoekstra is ontstaan door eigen meegemaakte gebeurtenissen en levenservaringen. Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik mensen wil helpen met het terug vinden van ontspanning in hun leven.

Zelf heb ik veel aan ooracupunctuur behandelingen gehad. Weinig praktijken bieden ooracupunctuur aan. Het voordeel van ooracupunctuur is dat het heel laagdrempelig is. Uw kleding blijft gewoon aan omdat ik alleen uw oorschelp nodig heb en een behandeling duurt maximaal 20 minuten. Deze behandeling kan ik overal verzorgen, in een bedrijf, in je eigen woning, in het ziekenhuis, in een tandartspraktijk, overal waar u zich wil laten behandelen. Het enige wat ik nodig heb is een rustig plekje waar u minimaal 20 minuten rustig kunt zitten.

Mijn bedrijf is gericht op ontspanning van lichaam en geest, echter behandeling ik zeker ook verschillende andere klachten onder andere: mensen met extreme angsten bijvoorbeeld voor een afspraak in het ziekenhuis, een afspraak bij de tandarts, examenvrees, migraine, hormonale klachten, tinititus, spierpijnen, gewrichtsklachten en slaapklachten.

Ooracupunctuur is een hulpmiddel om uw lichaam weer aan te zetten tot genezing. Het is resultaat van de behandeling is afhankelijk van hoe u als persoon op zo’n behandeling reageert. De ene persoon heeft genoeg aan 1 behandeling terwijl de ander er meerdere nodig heeft. Dit ligt ook aan de klacht.

Ook voor verbeteren van sport prestaties bent u bij Praktijk Hoekstra aan het juiste adres.Waarom stoelmassage?

Mensen in diverse beroepsgroepen zitten uren op een dag in gespannen en kromme houding aan hun bureau of balie, wat niet bevorderlijk is voor de doorbloeding van nek, schouders, armen, bekken en benen.

Stoelmassage is laagdrempeling. Het zijn effectieve korte behandelingen met direct resultaat.